Bahçelievler Evden Eve Nakliyat

Köyden şehre yapılan göçler neticesinde vatandaşlarımızın daha fazla barınma alanına ihtiyaç duyduğu bilinen bir gerçektir. Bunun yanında, eski binaların çok alan kaplamasına rağmen yeterli barınma ihtiyacını karşılayamaması yenileme çalışmalarının yapılmasına sebep olmaktadır. Bu yenileme çalışmaları sonucunda daha küçük alanda daha fazla imkanın ve konforun olduğu projeler hayata geçirilmektedir. Özellikle Bahçelievler çevresinde bu gibi konut projelerine sıklıkla rastlanmaktadır. Firmamız bu bölgede ihtiyaç duyulan nakliyat hizmetini karşılayabilmek için çalışmakta olan bir şirkettir. Zeytinburnu Cantürk Nakliyat unvanıyla sunmakta olduğu hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştıran şirketimiz, hızlı ve güvenli bir nakliyat süreci amaçlamaktadır. Bu amacını gerçekleştirmek için profesyonel ekip üyeleriyle birlikte, üst düzey ekipmanlarla ve güçlü bir filoyla çalışılmaktadır. Firmamız çalışma disiplini ve üstün hizmet anlayışı ile Bahçelievler evden eve nakliyat firmalarına örnek olmaktadır.

Bahçelievler Evden Eve Nakliyat

Şirketimizden talep edilen en popüler hizmet evden eve nakliyattır. Bu hizmetin sık tercih edilmesinin sebebi bölgede yenileme çalışmalarının yoğun olmasıdır. Şirketimiz sunmakta olduğu Bahçelievler evden eve nakliyat hizmetinin mümkün olduğunca sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesini sağlamak için belirli adımları uygulamaktadır. Bu adımlardan ilki müşterilerimizden gerekli bilgilerin alınması ve talep edilen hizmet dahilinde fiyat teklifi sunulmasıdır. Fiyat konusunda anlaşma sağlandığı taktirde ilk olarak sigortalama yapılabilmesi için ekspertiz hizmeti verilmektedir. Bu hizmet sayesinde eşyaların maddi değerleri belirlenebilmektedir. Sigorta yapıldıktan sonra eşyaların taşıma ya da nakliyat esnasında zarar görmemesi için paketleme yapılmaktadır. Sonrasında profesyonel şoförlerimiz aracılığıyla belirlenen konuma aktarılan eşyalar asansör yardımıyla dairelere aktarılmaktadır.

Bahçelievler Asansörlü Nakliyat

Nakliyatın güvenli ve hızlı tamamlanmasında büyük rol oynayan asansörler şirketimiz tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Firmamız Bahçelievler asansörlü nakliyat esnasında herhangi bir problemle karşılaşmamak için piyasada bulunan en kaliteli ekipmanları kullanmaktadır. Ekipmanların amacına uygun bir şekilde kullanılabilmesi için asansörlü nakliye alanında uzmanlaşmış personellerden yardım alınmaktadır. Kullanılan asansörlerin teknik açıdan herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermesine engel olmak için belirli aralıklarla kontrolleri yapılmaktadır. Yapılan kontrollerde değiştirilmesi gereken parçalar tespit edilmekte ve gereken işlemler yapılmaktadır. Böylelikle asansörlü taşımacılık sırasında sorun ortaya çıkma ihtimali minimuma indirilmektedir.

Zeytinburnu Cantürk Nakliyat
Beştelsiz Mahallesi, Rauf Denktaş Cd. No: 20/A, Zeytinburnu/İstanbul