Zeytinburnu Evden Eve Nakliyat

İstanbul, büyükşehir olması ve farklı imkanları bünyesinde barındırmasından dolayı pek çok insanı kendine çeken bir cazibe merkezi olarak görülmektedir. Şehirde hem iş hem de eğitim alanında yararlanılabilecek avantajlar olması insanları çeken ana sebepler arasında bulunmaktadır. Kentin çekici özellikleri vatandaşlarımızın çoğu tarafından bilinmektedir. Bu durum da şehir içi ve şehirler arası göçlerin yapılmasına neden olmaktadır. Bu göçler sırasında ev eşyalarını da taşımak isteyen kişilerin nakliyat firmalarına ihtiyacı olmaktadır. Bir Zeytinburnu evden eve nakliyat firması olan Zeytinburnu Cantürk Nakliyat hem şehir içinde hem de şehirler arası farklı taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Ofis taşımacılığından depolamaya kadar hizmet skalası oldukça geniş olan şirketimizden hizmet almak isteyen vatandaşlarımız telefon numarası üzerinden istedikleri an bilgi alabilmektedir.

Zeytinburnu Evden Eve Nakliyat Aşamaları

Şirketimiz sunmakta olduğu hizmetin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlamak için gerekli aşamaları uygulamaktadır. Uygulanan aşamalardan ilkinde bilgi alışverişi yapılmaktadır. Müşterilerimizin ve firma çalışanlarımızın karşılıklı bilgi alışverişi sonrasında hizmetin gidişatı, kullanılacak araçlar, malzemeler ve görevlendirilecek elemanlar gibi pek çok değişken belirlenmektedir. Bunun yanında bilgi alışverişi sayesinde sigortalamaya başlanabilmektedir. Ancak sigortalamanın kusursuz bir şekilde yapılabilmesi için uzmanlar eşliğinde taşınacak eşyaların maddi değeri belirlenmekte ve resmi evraklar oluşturulmaktadır. Sigortalamanın tamamlanmasıyla birlikte nakliyata başlanabilmektedir. Nakliyat gününde ilk olarak eşyalar belirli özellikleri dikkate alınarak sınıflandırılmakta ve paketlenmektedir. Sonrasında araca dikkatli bir şekilde taşınmakta ve sabitleme yapılmaktadır. Araca yüklenen eşyalar deneyimli nakliye şoförleri vasıtasıyla müşterilerimizin talep ettiği konuma götürülmektedir. Sonrasında asansörler yardımıyla Zeytinburnu evden eve nakliyat işlemleri tamamlanmaktadır.

Zeytinburnu Asansörlü Nakliyat

Son yıllarda gittikçe popülerleşmeye başlayan Zeytinburnu asansörlü nakliyat sayesinde taşımacılık işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlanabilmektedir. Şirketimiz bu nakliyat türünün öncülerinden biri olarak Zeytinburnu evden eve taşımacılık hizmetleri başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm hizmetlerde asansör kullanmaktadır. Şirketimiz tarafından kullanılan asansörlerden gerekli verimin alınabilmesi için piyasadaki en kaliteli ekipmanlar temin edilmektedir. Ekipmanların doğru bir şekilde kullanılabilmesi amacıyla personellerimize eğitimler verilmektedir. Eğitimler sayesinde doğru bir şekilde kullanılan asansörlerin bakımları gereken zamanlarda yapıldığı için ortaya çıkabilecek sorunlar önlenebilmektedir.

Zeytinburnu Cantürk Nakliyat
Beştelsiz Mahallesi, Rauf Denktaş Cd. No: 20/A, Zeytinburnu/İstanbul
Telefon: 444 06 23
Telefon: 0212 504 25 37
Web: www.zeytinburnunakliyat.com.tr
Email: info@zeytinburnunakliyat.com.tr

ARAMA YAP