Zeytinburnu Evden Eve Nakliyat Firmaları

İstanbul, ülkemizin en kalabalık şehirlerinden biri olmasına bağlı olarak çok sayıda nakliyat hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşımıza ev sahipliği yapmaktadır. Vatandaşlarımızın iyi bir hizmet alabilmeleri için Zeytinburnu evden eve nakliyat firmaları arasında seçim yaparken bazı noktalara dikkat etmesi gerekmektedir. Bu önemli noktaların başında nakliyat esnasında ve öncesinde alınan önlemler gelmektedir. Nakliyat öncesinde yapılan sigortalama ve paketleme gibi olmazsa olmaz işlemlerin mutlaka yapılması gerekmektedir. Aksi taktirde vatandaşlarımızın eşyaları zarar görebilmekte ve maddi kayıplar ortaya çıkabilmektedir. Bunun haricinde firmaların kullandıkları malzemelerin kalitesi, filoda bulunan araçların donanımı, müşteri ilişkileri ve personellerin uzmanlığı da büyük önem taşımaktadır. Şirketimiz, Zeytinburnu Cantürk Nakliyat olarak sayılan tüm özelliklere dikkat etmekte ve mümkün olan en iyi hizmeti müşterilerine sunmayı amaçlamaktadır.

Zeytinburnu Şehir İçi Nakliyat

Sıklıkla tercih edilen hizmetlerden biri olan Zeytinburnu  şehir içi nakliyat sırasında müşterilerimizle olan iletişime büyük önem verilmektedir. Gerekli nakliyat adımları tamamlandıktan sonra, görevlendirilen şoför ve araçta bulunan personellerimizle sürekli iletişim halinde kalınmaktadır. Böylelikle müşterilerimize eşyalarının durumu hakkında istedikleri an bilgi verilebilmektedir. Müşterilerimiz ve nakliyat aracımız ile olan iletişim sayesinde zorlu yol koşulları ve aksaklıklar hakkında anlık olarak bilgi alınabilmektedir. Bu durum karşılaşılan problemin hızlı bir şekilde çözülmesine olanak sağlamaktadır. Ayrıca müşterilerimiz ile şirketimiz arasında güçlü bir güven ilişkisi kurulmasına vesile olmaktadır.

Zeytinburnu Eşya Depolama

Şirketimizin evden eve nakliyat firmaları arasında sivrilmesine ve lider konuma gelmesine olanak sağlayan hizmetler arasında Zeytinburnu eşya depolama da bulunmaktadır. Bu hizmetimiz sayesinde, şirketimizin uzun süreler boyunca eşyaları hiç zarar görmeden muhafaza edebildiği vatandaşlarımıza gösterilmiştir. Bu özelliğimiz müşterilerimizin bize gönül rahatlığıyla eşyalarını teslim edebilmesine vesile olmuştur. Firmamızın müşterilerine güven vermesi ve bu güveni boşa çıkarmaması halen daha sektörde aktif olarak çalışabilmesine imkan tanımaktadır. Firmamız, depolama için kullandığı mekanların mümkün olduğunca temiz ve güvenli olması için gerekli önlemleri almaktadır. Eşyaların herhangi bir hırsızlık olayı yüzünden kaybedilmesini önlemek için alarm ve kamera sistemleri kullanılmaktadır. Rutubet, nem, sıcaklık ve böceklerden dolayı eşyaların zarar görmemesi için de yalıtım ve ilaçlama yapılmaktadır.  

Zeytinburnu Cantürk Nakliyat
Beştelsiz Mahallesi, Rauf Denktaş Cd. No: 20/A, Zeytinburnu/İstanbul
Telefon: 444 06 23
Telefon: 0212 504 25 37
Web: www.zeytinburnunakliyat.com.tr
Email: info@zeytinburnunakliyat.com.tr

ARAMA YAP